Cykelferie på Kreta

CYKELREJSER PÅ KRETA

Vores mest erfarne cykkel guide - VagelisVores cykelrejser er i samarbejde med Cretan Adventure med speciale i cykel og vandre ferie. Det erfarne team er et hold af rutinerede cykelguider som efter mange års erfaring kender de små ruter ud og ind, så vi tør godt at love dig en vidunderlig cykeloplevelse. Kreta er alletiders ø for glade cykelfans. Den er meget varieret med platueauer, bjergveje, små grusveje, storslåede udsigter og de skøneste små laguner og bugter som man kan bade i.

Du kan vælge vores cykelrejser med og uden guide hvor sidst nævnte naturligvis er udarbejdet, så du med det gode kort som udleveres, nemt kan finde vej. På turene med guide er der altid service kit. Vi cykler i grupper fra 4 - 16 personer dagens rute vil typisk være på 40 - 80 km. (afhængig af terræn.) Vi kan tilbyde alt efter behov og hjælper gerne med at udarbejde special ønsker for kortere eller længere ruter.

For at sikre optimal cykelglæde og maksimal sikkerhed cykler vi generelt ad de små veje med lidt eller ingen trafik. De fleste stigninger på vores ruter på Kreta er ca. 3-8 km lange og har en gennemsnitsstigning på 4-7 %. Vores erfarne cykel guider kan vejlede dig om gearing og antal tænder på dit tandhjul på den cykel du lejer under turen.

Der bliver afholdt et velkomst og informationsmøde på ankomstdagen. På de guidede ture vil der ydermere være et infomøde hver aften på overnatningsstedet ang. morgendagens rute mm.Cykel rundrejse på midt Kreta med/uden Guide
Fantastisk cykel rejse med store vider på midt Kreta                - fra 6850 kr. pr. person.


Vi besøger traditionelle Kreta landsbyer, smukke plateuer med gammel historie. Heraklion, Lassithi platuet, Tzermiado, Keratokamops, vin område og Lentas, landbrugs lodge i Zaros, Idi bjergene ses på vej til Anogia, Kroussonas landsbyen og Herakion.


Du kan vælge at flyve med vores direkte fly fra Kastrup eller fra Billund eller selv finde med fly.
Cykel rundrejse på Øst Kreta med/uden Guide
Mirabello kysten, plateauer og kulturhistorie på Øst Kreta        - fra 6200 kr. pr. person.


Også her besøges traditionelle Kreta landsbyer, smukke plateuer med gammel historie, Mirabello kysten, Klostre, og kører til sydkystens smukke kystområder med Imbros kløften og tager en dukkert i lagunernes krystal klare vand. Undervejs nyder vi den spektakulære udsigt og de kryderet dufte af Kreta med øen's kontraster bag os.

Der overnattes på små hyggelige guesthouses med ægte kretisk kultur og skøn mad.


En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00