Cykelferie på Kreta

Kretas appelsiner og bourgonvilla
 

 
Tilbud
 
Nyhedsbrev
 
Galleri
 


Tæt på strand - Klik på billedet

Familie ferie - Klik på billedet


Cykelferie 8 dage på midt Kreta - med guide - i hjertet af Kreta

Vores Kreta cykelture tilbyder cykling med vores mountain bikes på grusveje, gamle stier og isolerede asfaltveje på Kreta, for at besøge traditionelle landsbyer og bjergrige og kystområder. Med den blide lyd fra pedalerne, nyder vi den spektakulære udsigt og lugte af Kreta, øen kontraster!

Turbeskrivelse.

DAG 1:
Transfer til vores hotel i Heraklion by ved havet. Om aftenen skal vi have en kort præsentation af turen og herefter fortsætter vi med middag på en lokal restaurant.
Overnatning i Heraklion

DAG 2: (i alt 53 km, 3 km off road)
Efter morgenmaden skal vi cykle mod indlandet mod øst. Der passeres gennem enge og olivenlunde, traditionelle og landbrugs-landsbyer. Vi krydser Kasteli dalen og fortsætter til vi når de fortryllende landsbyer i Kalo Horio og Avdou og landsbyen Ano Kera hvorfra vi vil cykle videre til det største plateau på Kreta, Lassithi, hvor vi vil bo.
Overnatning i Tzermiado

Dag 3: (i alt 49 km, 15 km off road)
Fra Tzermiado landsbyen skal vi krydse Lassithi Plateau for at nå landsbyen Kaminaki på den anden side af plateauet. Derfra vil vi starte vores off road op ad bakke indtil vi når Ebaros landsbyen på den sydlige side af plateauet (berømt for sin vin). Derfra tager vi den asfalterede vej mod syd til landsbyen Keratokampos, hvor vi vil tilbringe vores aften.
Overnatning i Keratokampos

Dag 4: (I alt 78 km, 57 km off road)
Vi efterlader landsbyen Keratokampos, og cykler langs Kretas sydkyst til landsbyen Tsoutsouros og derfra går det opad mod Asterousia bjergkæden. Vi vil passere gennem mange bjerglandsbyer før vi når havet ved Tripiti stranden! Der vil blive mulighed for en dukkert i det azurblå vand i middelhavet og fortsætter derefter til Lentas landsby, hvor turen ender på denne dag.
Overnatning i Lentas

Dag 5: (I alt 49 km, 22 km off road)
Vi forlader den sydlige kyst og bevæger os mod nord. Vi passerer den vidunderlige kunstige sø Faneromeni og herfra vil vi fortsætte videre mod nord, indtil vi når den traditionelle Zaros landsby. Vi overnatter på en traditionel landbrugs-lodge.
Overnatning i Zaros

Dag 6: (i alt 48 km, 14 km off road)
Denne dag vil bringe os tættere på den højeste bjergkæde på Kreta - Idi bjergene. Vi cykler mod Gergeri landsby, hvorfra vi cykler opad af den nordøstlige side af Idi. Efter et hvil starter vi nedstigning til den traditionelle bjerglandsbyen Anogia.
Overnatning i Anogia

Dag 7: (i alt 49 km, 10 km off road)
På vores sidste cykle dag, skal vi følge vejen til den østlige side af Idi bjerget. Derfra cykles gennem Kroussonas landsbyen og fortsætter mod nord, indtil vi når Heraklion by, hvor vi vil overnatte.
Overnatning i Heraklion

Dag 8:
Dette er afslutningen på vores cykel tur på Kreta. Transfer til Heraklion lufthavn på et for dig, belejligt tidspunkt.


Vi er behjælpelige med flyforbindelse til og fra Kreta. Kontakt os for nærmere information.
Pris / person: 6850 kr.
Single Supplement: 900 kr.

(I tilfælde af at du medbringer egen cykel er der en rabat på 800 kr)

Prisen inkluderer:
Service fra turlederen - vejledning, support af køretøj med reparationssæt og pumper, alle indkvarteringer (7 nætter i dobbeltværelse) gruppe-overførsler til og fra Heraklion lufthavn, mountainbikes, hjelme, (SPD pedaler på forespørgsel) bagagetransport, personlige ulykkesforsikring, moms.

Ikke inkluderet:
Transport til og fra Kreta, alle måltider, alkoholholdige drikkevarer og læskedrikke, personlige udgifter, entreer på museer og andre steder af interesse (dvs. klostre, huler, osv.).

Forsikring:
Der kræves rejseforsikring for at deltage på turen. Kreta Adventures er ikke ansvarlig for selv forskyldte eventuelle ulykker eller uheld direkte eller indirekte er forbundet med turen.

Ledige datoer:
Enhver dato efter anmodning fra april til oktober 2012.

Overnatning:
Bed and Breakfast. Hoteller i de største byer, lokale kroer og landsby pensioner hele turen (alle med private faciliteter). Turen priser er baseret på et dobbeltværelse.

Gruppe Størrelse: 6-16 deltagere.

Note om rejseplaner: Vær opmærksom på, at rejseplanen kan ændres af årsager som er uden for vores kontrol (f.eks barskt vejr, vej omlægninger etc.) for at sikre optimal sikkerhed og trivsel i gruppen.
En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00