Ferie på Kreta

Familieferie på Kreta

Kreta er det ideelle rejsemål for børnefamilier med det dejlige klima, det klare og de fleste steder lavvandet middelhav og ikke mindst de fantastiske børnevenlige grækere.

På en familieferie skal både børn og voksne have det godt og det er vigtigt at de helt rigtige rammer er til stede så ferien bliver en succes for både store og små. Vi har nedenfor et udvalg af børnevenlige steder som ikke er for store og ikke for små men hurtigt at overskue, så både børn og voksne kan føle sig trygge og afslappet.

På alle vores steder er det græske værter som driver stederne og de er indbegrebet af Kretas venlighed og gæstfrihed. De vil sørge for, at hele familien har det godt - der er næsten ingen grænser for hvad der er muligt.

Vi hjælper gerne til med at sammensætte den perfekte familieferie, udfra jeres ønsker og behov.Marigianna MariGianna ligger på nordøst kysten i byen Sissi. (Heraklion lufthavn er tættest)

Stedet er for både store og små sjæle. Som familie med børn er det et lille paradis - og børnene elsker det. Her er altid en behagelig afslappet stemning og det er nemt at føle sig tryg. Stedet er ikke for stort og ikke for småt og det hurtigt at overskue for børnene. Stedet appellere til familier med mindre børn.

Max 5 personer pr. lejlighed.

Priser fra kr. 581 for 1 uge pr. person.

Læs mere her


La Stella ligger på nordkysten tæt på Rethymnon. (Både Chania og Heraklion lufthavn kan bruges)

Alle lejlighederne har køkken og det er inkl. morgenmad. Stedet er overskueligt med stor pool og en lille børnepool. Der er ca. 10 min gang til den dejlige strand.
Stedet ligger ikke så langt fra byen Rethymnon hvor der er mange gode handlemuligheder for de større børn/unge mennesker. Så består familien af "unge mennesker" så vil La Stella være et ideelt sted for jer.

Max 6 personer pr. lejlighed

Priser fra kr. 1070 for 1 uge pr. person.

Læs mere her

Strandlejlighederne ligger i Paleochora. (Chania lufthavn er tættest)

Der hersker en vidunderlig "laid Back" stemning omkring hele Villa Marise og deres lækre Jete strandbar.
Der findes en dejlig pool. Alle lejlighederne har eget toilet og bad, de fleste har tekøkken. Nogle af Lejlighederne har havudsigt, så man kan nyde den fantastisk solnedgang over stranden. Andre lejligheder har udsigt til de fantastisk bjergene eller til haven med oliventræer, palmer eller med bourgonvillas, citrus træer osv.
Der er rige muligheder for udfoldelse både på stranden eller i haven.
Dette fantastiske sted er ideelt til både store og små!

Max 5 personer pr. lejlighed

Priser fra kr. 960 for 1 uge pr. person.

Læs mere her

Hotel Poseidon ligger i Paleochora. (Chania lufthavn er tætteste)

Lækkert hotel som ligger lige overfor den store skønne sandstrand i Paleochora og har nogle fantastiske nyrenoveret lejligheder. Man skal bare lige krydse vejen, så er man på den store sandstrand.
Lejlighederne er lyse med et lille køkken og har alle en balkon, hvor man kan nyde udsigten ud over vandet eller ud over Paleochora by og smalle stræder. Det ligger i gåafstand til indkøb og den hyggelige havnekaj med restauranter og cafeer.

Max 4 personer pr. lejlighed

Priser fra kr. 865 for 1 uge pr. person

Læs mere her


En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00