Ferielejligheder på Kreta

Kretas appelsiner og bourgonvilla
 
Tilbud
 
Nyhedsbrev
 
Galleri
 
Tilbagemeldinger
fra vores gæster

 

Oplev Giorgo og ægte kreta glæde - Klik på billedet

Klik på billedet

 

Ophold på Zafiri i Paleochora
Hej igen Helle
Nu er vi kommet hjem fra Paleochora. Vi har virkelig nydt det og takker mange gange for super service og god hjælp. Mine drenge og jeg synes det var en superhyggelig by. Zafiri var fint og beliggenheden endnu bedre. Super at man lige hurtigt kan løbe hjem fra stranden, når man skal på toilettet eller har glemt et eller andet... og skønt at man lige kunne skimte vandet fra lejligheden. Vi ku også hele tiden høre havets brusen :) Vi kørte to gange til Helafonisis og kørte også nogle ture ud til de små byer omkring ... Vi nød bjergene og ja det var bare skønt. Vi håber at vi kan vende tilbage en gang til næste år... for vi vil da se mere... :)
Endnu en gang tak. Hilsen fra Albert, Emil og Henriette

Ophold hos Manos i Sissi og Zafiri i Paleochora
Hej Helle og Kim I 2009 boede vi først 5 dage på Zafiri og derefter 6 dage hos Manos og Vasilis i Sissi. Jeg lejede en bil der stod klar til os da vi kom, efter to timers kørsel var vi på Sydvest Kreta. Begge steder fantastiske steder, gode strande i Paleochora, byliv, masse af butikker, dejlige spisesteder. Vi spiste morgemad hos Castello, det bedste morgenmad vi fik på hele ferien. Ud mod stranden, og på toppen af bakken, husk at tage derop - kun 200 m. fra Zafiri. Hos Manos og Vasillis i Sissi forelskede vi os totalt i det dejlige hotel og de fantastiske værter (far og søn, samt Harry fra Østrig der hjalp til i baren). Så ungerne ville afsted igen, og for første gang nogen sinde tager jeg afsted til samme hotel igen. Vi glæder os til at besøge Manos og Vasillis i Sissi igen her i juli måned.
Hilsen Katja, Kasper og Lise.


Ophold hos Giorgo og Heike i Sissi
Til Helle Kristensen Vi vil gerne fortælle at vi havde en dejlig tur til Kreta. Lejligheden var perfekt til 2 voksne og 2 børn. Den græske gæstfrihed må man sige kommer til udtryk hos Heike og Georgio - fantastisk dejlig oplevelse og nogle hyggelige snakke med værtsparret og ikke mindst nogle af de andre gæster på stedet. Børnene fik både spande og fiskenet til låns og det benyttede de flittigt ved havnen på vestsiden. Børneegnede badestrande hvor vandet er lavt, kan anbefales syd for Nikolaos eller sydkysten, hvis man skal undgå høje bølger. Hvis man foretrækker svimmingpool, kan anbefales Hotel Marigianna i den anden ende af byen. Milatoshulen var en hyggelig oplevelse for vores børn; her møder man bjerggeder tæt på og bilturen er ca. 30 min. fra Sissi. Til sidst kan vi anbefale Taverna Family Restaurant, som ligger 2 min. fra lejlighederne på modsatte side af hovedgaden. Husets vin er fremragende og betjeningen og gæstfriheden i top. Det eneste minus er, at der ikke er børnemenue, hvilket børnene syntes var kedeligt. Til gengæld fik de prøvesmagt den græske mad! Alt i alt, skal vi bo det samme sted næste gang vi tager til Kreta. 5 ud af 5 stjerner!
Mange hilsner fra Familien Olsen


Ophold hos Giorgo og Heike i Sissi
Per Henriksen
Endnu en ferie er desværre overstået hos Georges og Heike i Sissi.Det har endnu engang været en fantastisk ferie i smukke omgivelser og med et helt igennem fantastisk værtspar. Vi havde igen skønne 14 dg.hvor man hver dag føler sig velkommen og noget specielt. Georges overrasker gang på gang med nye opskrifter, sammenkogt og den uforglemmelige tzatsiki, den findes ikke bedre. Vi takker endnu engang Helle og Kim for at have sammensat en ferie hvor alt bare klapper. Tusind tak


Ophold hos Giorgo og Heike i Sissi
Hej Kim,
vi er hjemme igen efter en rigtig dejlig ferie på Kreta. Vi er blevet vartet op på alle måder og er helt overvældede over at blive behandlet som inviterede gæster. Lejlighederne er utroligt hyggelige og hele opbygningen af gårdhave og terrasser er en oase i den i øvrigt hyggelige Sissi. Vi har oplevet samme begejstring hos alle andre, som var der samtidig som os, og det er nok også grunden til, at der er en god og hyggelig stemning, hvor alle har mere eller mindre kontakt til hinanden under opholdet. Vi var heldige at være der samtidig med Lars og Marie Louise fra Falster, hvis dreng Jonas har været en fin legekammerat for vores to mindste hver dag.
Vi synes ungdomsturist steder som Malia er ganske forfærdelige, derimod synes vi, at Agios Nikolaos er en meget charmerende by på trods af en del turister. Vi synes faktisk ikke turistmængden generelt var så overvældende, og det var da dejligt. Ungerne er enige, de vil tilbage til Sissi næste år! Vi er ikke mindre begejstrede, men vi har mange andre steder, vi også gerne vil se, så derfor er jeg ikke sikker på, at vi tager tilbage næste sommer. Men måske. Mange tak for din hjælp og nyttige informationer, det har gjort hele forløbet helt ualmindeligt nemt og behageligt for os.
Mange hilsner - Rikke med familie

Bente Jensen
Det er et fantastisk sted, som vi helt sikkert regner med at vende tilbage til igen på et senere tidspunkt. Man skal lede længe efter mere gæstfrie og rare mennesker. En positiv oplevelse.

Kim Albrecht
Vi var meget tilfredse. Alt med bilen og afhentning og aflevering fungerede som det skulle. Mange hilsner Kim Albrecht

Stella Qmara Achi
Vi elskede det. Terrassen ved lejlighed 2 - min mor var VILD med at sidde der. På 2. dagen mente hun nok hun kunne bo der altid. De andre gæster var så søde og hjælpsomme. Vi vil se om vi kan komme afsted 2 uger næste år. 1 uge er i hvert fald for lidt. Mvh - Stella

Morten Thellefsen - Lyngby
Vi havde en super dejlig ferie på Kreta og de 20 dage gik hurtigere end forventet. Og beskrivelsen af Giorgos imødekommenhed var i hvert fald ikke overdrevet, der gik jo ikke en dag, hvor han ikke havde et eller andet med til os. Til sidst en tak for hjælpen med at booke lejligheden - vi kan klart anbefale lejlighedskomplekset.

Theodorsen.
Undskyld, der er gået så lang tid, men vi er kommet godt hjem fra Kreta og alt klappede perfekt. Informationer fra jer er aldeles udemærket og vi er rigtig godt tilfreds med den service som I yder os. Lejen af bilen er også perfekt og de er rigtig venlige på kontoret. Lejligheden er også i orden, men det kigger vi ikke så meget på da vi jo opholder os udenfor det meste af tiden. Som altid er servicen helt i top hos Heike og Giorgo og det er jo en oplevelse i sig selv, at lære Giorgo at kende. Vi fik set rigtig meget af øen og fik besøgt nogle forskellige strande. Vi glæder os allerede til næste gang. Hilsen fra Kirsten Theodorsen.

En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00