Lej ferielejlighed på Kreta

Ferieboligernes beliggenhed - klik på et sted.

kort Chania Heraklion lufthavn Summerlodge i Chania Bjergbyen Milia Hotel Lissos i Paleochora Hotel Zafiri i Paleochora Caravella lejlighederne i Paleochora Hotel Poseidon i Paleochora Olivenlunden i Paleochora Villa Maris/Europa i Paleochora Villa Lucia i Episkopi Vilaeti Hotel La Stella i Rethymnon Hos Manos på Hotel Marigianna i Sissi Hos Manos på Hotel Marigianna i Sissi Hos Giorgo og Heike i Sissi A room with a view - Loutro Strandlejlighederne i Makrigialos Ifigenia i Chanias gamle bydel

Omtale af de enkelte steder.

Vestkreta


Summerloge i Chania
1 uge fra 650 kr. pr. person.                  Max. 3 personer pr. værelse.                 Chania.


Hotel Summerlodge.
Hyggeligt lille hotel, 20 min kørsel fra Chania by. 10 min. gang til stranden hvor der er en strandpromenade med hyggelige tavernaer hvor man kan nyde en kold øl eller en græsk salat. Værten, Giorgos og famile, bor på stedet og er meget behjælpelige med råd og vejledning for udflugter. Swimmingpool. Ikke køkken. Mulighed for morgenmad.


Se mere - klik herIfigenia Alladins hule i Chanias gamle bydel.
1 uge fra 1100 kr. pr. person.                Max. 4 personer pr. værelse.                  Chania.


Ifigenia Rooms.
Bo midt i Chanias ældgamle bydel, kun et stenkast fra den venetianske havn. Når du træder ind i lejlighederne, Ifigena, bliver tiden sat i stå. Man træder ind i en anden verden - som at at træde ind i Aladdins hule. Vælg mellem udsigt til havnen eller lejlighed mellem de gamle gader. 150 m. til restaurant og indkøb.


Se mere - klik herHotel La Stella i Rethymnon
1 uge fra 1070 kr. pr. person.                 Max. 6 personer pr. lejlighed.          Rethymnon.


Hotel La Stella m. morgenmad.
Lækkert lille hotel som oser af stil, design og klasse. Når man kommer ind på det lille hotel, ses det med det samme. Det er en sand perle, beliggende kun 4 km fra den historiske by Rethymnon. Swimmingpool, køkken og bar. 10 min. til den store strand i Rethymnon.


Se mere - klik herSuper flot villa i Episcopi
1 uge fra 1307 kr. pr. person.                 Max. 14 personer.                               Episcopi.


Villa Lucia
En Lækker flot og stor villa med skønt beliggende lidt op ad bjergsiden mellem Chania og Rethymnon. Villaen har 5 soveværelser og 3 badeværelser, jacuzzi, stort fuldt udstyret køkken, stor stue med 52 tommer satellit tv skærm, DVD, pejs, vaskemaskine, hårtørrer, pengeboks, privat pool med tilhørende liggestole og adskillige terrasser, med tilhørende grill, hvor man kan sidde og spise mens man nyder den fantastiske udsigt.


Se mere - klik herBjergbyen Milia i Chania provinsen på Kreta
1 uge fra 1550 kr. pr. person.                 Max. 4 personer pr. lejlighed.                   Milia.


Bjergbyen Milia
Gemt inde i Kretas bjerge ligger Milia, som er en verden helt for sig, - i skærende kontrast til turistområderne ude ved kysten med deres hoteller, cafeer og den moderne verden. Mila ægte kretisk, autentisk og fredfyldt og alt er seriøs økologi. Husene og alt er lavet i naturens materialer - store sten, ler og træbjælker. Storhed og ro i Kretas bjerge er overskrifterne.


Se mere - klik her
Hotel Lissos i Paleochora på Kreta
1 uge fra 1050 kr. pr. person.                 Max. 4 personer pr. værelse.           Paleochora.


Hotel Lissos
Hyggeligt lille nymalet hotel lidt tilbage trukket i Paleochora, 600 m fra stranden. Værelserne er lyse og rene med fin plads og pænt bad og toilet. Hyggelig gårdhave med buske, træer og bourgonvillas. Familien, som selv bor på det lille hotel, kan nemt træffes og Mr. Manolis altid god for et råd eller to. .


Se mere - klik herHotel Poseidon i Paleochora på Kreta
1 uge fra 865 kr. pr. person.                  Max. 4 personer pr. værelse.          Paleochora.


Hotel Poseidon.
Lækkert hotel som ligger lige overfor den store skønne sandstrand i Paleochora og har nogle fantastiske nyrenoveret lejligheder. Man skal bare lige krydse vejen, så er man på den store sandstrand. Lejlighederne er lyse med et lille køkken og har alle en balkon, hvor man kan nyde udsigten ud over vandet eller ud over Paleochora by og smalle stræder. Det ligger i gåafstand til indkøb og den hyggelige havnekaj med restauranter og cafeer.


Se mere - klik herBo midt i en olivenlund ved bjergets fod i Paleochora på Kreta
1 uge fra 1320 kr. pr. person.                  Max. 4 personer pr. værelse.          Paleochora.


Olivenlunden
Dette lille sted, midt i en olivenlund, for foden har en utrolig fredfyldt atmosfære med palmer, oliven og citrustræer, vaser, bourgonvillas, vandbasin med åkander samt potter og blomster overalt. Der syv 1 - 2 værelses lejligheder, lille the køkken og udgang til fælles område, lige . Lejlighederne ligger tæt på den lille Anidri Beach med dejligt blåt vand og hvidt sand. Alt i alt en vidunderlig oase og et oplagt sted til at slappe af, bade, læse en bog om og dagen for evt. at tage ind til byen om aftenen.


Se mere - klik herStrandlejligheder i Paleochora på Kreta
1 uge fra 1150 kr. pr. person.                   Max. 4 personer pr. værelse.          Paleochora.


Strandlejligheder på Villa Marris og Europa.
Der hersker en vidunderlig "laid Back" stemning omkring hele Villa Marise området og deres lækre Jete strandbar med forskellige opholds områder mellem oliven og græske akacie træer på stranden. Her er skygge under palmeblade fra Afrika som udgør hytternes tage og giver en meget hyggelig og afslappet stemning. Lejlighederne har udsigt stranden, haven oliventræer, palmer og bourgonvillas, eller til de smukke bjerge.Swimmingpool og direkte afgang til stranden. Restaurant og indkøb 200 m.


Se mere - klik herLækre lejligheder med skøn udsigt over Paleochora på Kreta
1 uge fra 780 kr. pr. person.                    Max. 6 personer pr. værelse.          Paleochora.


De flotteste lejligheder i Paleochora - Caravella.
Lidt oppe ad bjerget i Paleochora, ligger disse super lækre og eksklusive ferielejligheder. Ejeren, George, har efter mange års hårdt arbejde som fisker og på sin fiske restaurant, Caravella i Paleochora, sparet op og fået bygget Paleochoras nok mest ekskusive ferielejligheder. Udsigten taler for sig selv og alt er nyt, godt designet og vel indrettet. Alle lejlighederne har balkon med flot udsigt ud over Paleochora samt fuldt udstyret køkken med alle faciliteter.


Se mere - klik herlejligheder i loutro
1 uge fra 780 kr. pr. person.                     Max. 4 personer pr. værelse.             Loutro.


A room with a view.
I loutro ligger det mest charmerende lille hotel lige når man ankommer med færgen, med udsigt over bugten. Loutro er uden sammenligning og beliggende tilbage trukket i en lille bugt. Man kan kun gå eller sejle til Loutro. Der findes ikke biler hvilket gør at Loutro forhåbentlig for altid forbliver et lille paradisisk samfund.


Se mere - klik her

Hotel Marigianna i Sissi på Kreta
1 uge fra 580 kr. pr. person.                     Max. 6 personer pr. værelse.                   Sissi.


Hyggeligt og meget børnevenligt skønt lille hotel - hos Manos.
Hotel Marigianna er for både store og små sjæle. Som familie med børn er det et lille paradis - og børnene elsker det. Her er altid en behagelig afslappet stemning og det er nemt at føle sig tryg.


Se mere - klik herHotel Marigianna i Sissi på Kreta
1 uge fra 805 kr. pr. person.                      Max. 5 personer pr. værelse.                   Sissi.


Vores bedste sted - hos Giorgo og Heike får du kreta kultur med alle oplevelser.
Lidt tilbagetrukket i den lille fiskerby Sissi, ligger dette vidunderlige lille fristed med 12 ferielejligheder, alle bygget i græsk landsbystil af Familien Pothos, mere kendt som Giorgo og Heike. Ved ankomsten er køleskabet fyldt med frugt, vin, brød, juice osv. og hver morgen arrangerer Giorgo morgenmad i gårdhaven med vandmelon, friskt brød, små retter, frugt og oliven for blot at nævne få ting. Han er stolt af at være kreter samt af sin kunnen omkring madlavning og han har altid et par opskrifter eller to. Morgenmad inklusiv.


Se mere - klik herHotel Marigianna i Sissi på Kreta
1 uge fra 1150 kr. pr. person.                     Max. 7 personer pr. hus.                    Lassithi.


Rustikt, fantastisk ægte originalt Kretisk sted på Lassithi sletten - skal opleves.
Vilaeti på Lassithi sletten er super lækkert - hele atmosfæren omkring restauranten og husene samt den lækre rustikke indretning er fantastisk ægte og kretisk. Og ikke nok med det, så er dine værter mestre og berømt på hele øst kreta for ders kulinariske kunnen. De sætter en stor ære i deres madlavning og flere hjemmelavede egnsretter hvor alt er økologisk og hjemmedyrket. Villa Eti skal opleves.


Se mere - klik herStrandlejlighederne i Makrigialos på Kreta
1 uge fra 892 kr. pr. person.                      Max. 5 personer pr. værelse.        Makrigialos.


Her kommer duften af havet og lyden fra bølgernes sagte brusen mod stranden ind ad døren.
Strandlejlighederne i hyggelige Makrigialos kun ligger et stenkast fra vandet. Alt du skal gøre er at krydse en terrasse, så er du på den dejligste sandstrand med krystal klart vand. Makrigialos er stadig uspoleret og et ideelt sted for dem som søger en rolig ferie tæt på havet.
Og stranden er velegnet til både større og mindre børn da vandet kun langsomt bliver dybt


Se mere - klik herFerieboligernes beliggenhed.

kort Chania Heraklion lufthavn Summerlodge i Chania Bjergbyen Milia Hotel Lissos i Paleochora Hotel Zafiri i Paleochora Caravella lejlighederne i Paleochora Hotel Poseidon i Paleochora Olivenlunden i Paleochora Villa Maris/Europa i Paleochora Villa Lucia i Episkopi Vilaeti Hotel La Stella i Rethymnon Hos Manos på Hotel Marigianna i Sissi Hos Manos på Hotel Marigianna i Sissi Hos Giorgo og Heike i Sissi A room with a view - Loutro Strandlejlighederne i Makrigialos Ifigenia i Chanias gamle bydelEn del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: Kretalejligheder Tlf: 60 16 75 90