Lej ferielejlighed på Kreta

Vi anbefaler nedenstående rejse websider

De frie fugle - dansk cykel safari
Vi er stolte over også at kunne tilbyde cykel rundrejser på Kreta i samarbejde med Dansk Cykelsafari hvis indehaver Jens Erik altid prøver tingene af selv. Helle og jeg kan sørge for de fleste overnatningssteder til jer så alt er klart når I kommer frem. Enkelte steder har dog ikke email/fax/tlf., men det er nemt selv at arrangere overnatning.
Nærmere beskrivelse af cykel ruter, kort, cykel tips, oppakning og bagage samt cykel udlejning fåes hos Jens-Erik, Dansk Cykel Safari.

Erik Petersen vandreture på Kreta
Denne webside handler om Erik Petersen kærlighed til friluftliv og vandring. Bl.a. er Kreta blandt Erik Petersens favoritter. Erik Petersen er som os selv begejstret for områderne uden for masse turismen. Erik skriver bl.a.: Jeg er meget begejstret for Kreta, især Vest Kreta og sydsiden i særdeleshed. Her har turistindustrien ikke i samme grad, som på nordsiden, sat sine spor. Vi kan varmt anbefale at læse om Eriks Trekking ture og gode tips om vandre ruter på Kreta. Han er en særdeles erfaren vandrer.

Kreta Kultur
Kreta kultur er en fantastisk side hvorpå en meget stor mængde fagviden om Kreta er samlet. Her er alt om øens geografi, geologi, historie, folklore, kultur, befolkning samt en god mængde humoristisk sans på "månedens historie".

Kreta Forum
Kreta forum er en altid meget opdateret side om, hvad der sker på Kreta. Som navnet siger er det også et forum hvor alle kan skrive ind, lave indlæg, spørge, få svar osv. En seriøs side med en utrættelig webmaster som har stor kærlighed til Kreta.

Explorer Crete
En god engelsk sproget side med mange gode menuer og oplysninger om Kreta.

Kreta Info
En rigtig flot og nyere side med mange gode billeder, menuer og oplysninger om Kreta. Bl.a. er her oversigt over strande, byer, klima, vandre ruter, byer og områder.

Afrikashorisonter
Danmarks flotteste web side med safari rejser, vandring og rundrejser i Kenya.
En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00