Ferielejligheder på Kreta

Makrigialos

Makrigialos er stadig dejlig uspoleret by med en hyggelig afslappet atmosfære. Alt er koncentreret langs den skønne strand, ja selv supermarkedet kan man gå ind i direkte fra stranden. Denne stille lille by ligger på den sydøstlige kyst på Kreta, ca. 30 km øst fra Lerapetra langt væk fra det hektiske tempo i Malia eller nogle af de andre turistbyer og steder på øen.

Udsigten fra strandlejlighederne Fantastisk udsigt over byen


Her holder mange grækere selv ferie. Byen har en hyggelig lille havn og en håndfuld taverner og den kilometer lange sandstrand, hvor vandet er klart og rent og meget lavvandet. Makrigialos som betyder faktisk "den lange strand" er nu er blevet et yndet feriested på grund af dens smukke bugt og sandstrand, det klare lave vand og ikke mindst den venlige lokale gæstfrihed. Området er stadig uspoleret og et ideelt sted for dem som søger efter en rolig ferie og ideelt til børn. Byen har en håndfuld gode tavernaer samt cafeer med godt udvalg for enhver smag. Den lille fiskerihavn er måske den mest maleriske del af byen og det lokale område er rigt på naturlige, historiske og kulturelle skatte.

Makrigialos set lidt oppefra Havnen

Den fastboende befolkning tæller omkring 1000 indbyggere, der stammer primært fra de omkringliggende landsbyer, men det er ikke så længe siden, at byen bare bestod af nogle få huse. Selv i dag den lokale økonomi baseret på landbruget og ikke så meget på turisme. Bl.a. er der en del drivhus landbrug i området med tomater, peberfrugter og citrusfrugter som dyrkes. Når sommersæsonen slutter, har de lokale virksomhedsejere også olivenhøsten at se til og det er her at nogle af de fineste olivenolier i verden bliver produceret.
Den dejlige sandstrand
Ren afslapning
n af restauranterne lige ud til havet
Stranden er et sandt eldorado for børnene
Strandpromenaden i Lerapetra
Udsigt ud fra en af restauranterne


En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 41 99 57 31 - bedst efter 18:00