Kreta ferie rejser og leje af ferielejligheder

Kære læser

Kim og Helle Gennem 15 år har vi rejst på kryds og tværs på Kreta, for os Grækenlands solskins ø, nummer 1. Vi har fundet de små familieejede steder, små hoteller, ferieboliger og ferielejligheder på et Kreta udenfor de store turistområder, hvor det hele ikke drukner i drinks, storskærme og motorbåde.

Vi vil gerne give dig kvalitet frem for kvantitet. Hos os vil du opleve et ægte Kreta samt det at bo et sted, hvor familien har lagt deres sjæl og sat deres personlige præg. Vi synes vi har fundet nogle fantastiske steder, hvor den græske venlighed, idyl samt særpræg virkelig er i højsædet. Hvert enkelt sted er charmerende og unikt og har sin helt egen oprindelige, græske form. Steder som aldrig bliver overrendt - små oaser i sig selv.

Hertil har Kreta en storslået natur, et fantastisk velsmagende køkken, et pragtfuldt klima og det mest vigtige - en meget venlig og gæstfri befolkning.

Alle vores overnatnings steder er nøje udvalgt efter samtaler med værterne og et nærmere kik på stedernes koncept og omgivelser. Vi har ydermere boet på samtlige af vores steder og studeret det omkring liggende område, da vi har cyklet en del af vores cykel ture på Mountain Bikes samt vandret mange ruter og kløfter.

Hos vores værter er du i trygge hænder - det er steder som vi til fulde kan anbefale og stå inde for.
Så vi tør godt garantere dig et super ophold med store oplevelser.


Vi kan kontaktes ved at sende en mail eller ringe til os - Tlf: 60 16 75 90.
Vi er naturligvis uforpligtende dig behjælpelig med alle spørgsmål du måtte have m.v.
Velkommen til et ægte autentisk Kreta!

Mange venlige hilsner -
Kim Hansen og Helle Kristensen
En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00