Ferielejligheder på Kreta
Strande ved Paleochora
Paleochora by
Udsigten fra en af Paleochoras caffeer Om aftenen sættes der borde ud i Paleochoras gader

Paleochora er en gammel havneby, beliggende på Kretas sydligste spids, på en halvø omkring resterne af den venezianske borg Selinou.
På den ene side over mod de hvide bjerge, ligger stenstranden og på den anden side mod Konduras ligger den store dejlige sandstrand, en af Kretas bedste strande, en bred og meget børnevenlig strand. Paleochora er en by hvor man tager tingene roligt

Efter solnedgang bliver hovedgaden lukket for trafik og taverner, cafeer og restauranter flytter deres borde ud på gaden, så man kan slå sig ned og nyde aften og nattelivet i en dejlig og hyggelig atmosfære.

Bl.a denne tradition gør at Paleochora har helt sin egen charme og ånd og stemningen som er her om aftenen, findes ikke mage til på Kreta.

Paleochora er en by hvor man tager tingene roligt. Den har et dejligt uhøjtideligt miljø med små gader, torve samt mange caffeer og hyggelige restauranter.

Byens spise steder ligger næsten alle med udsigt enten til den store strand eller langs havnen og huser mange græske tavernaer med original græsk mad og et par gode fiskerestauranter.

En af de hyggelige gader i byen

Der er to store supermarkeder og en del små købmænd. Der er flere bagerbutikker i byen. Byen er også kendt for dens mange forskellige brød og den gode smag. F.eks. deres olivenbrød. En af de andre kendte spise er de fantastiske muffins med chokoladestykker.


Nordvest for Paleochora ligger flere smukke bjerglandsbyer, bl.a. Sarakina og Azogires. De ligger i maleriske omgivelser med olivenlunde og appelsinplantager.Stop op og gå en tur i disse fantastisk byer, hvor det er ligesom at komme tilbage i tiden og opleve ægte græsk atmosfære og kultur.

Der er flere vandreturer ud fra Paleochora nogle lange og andre korte - for enhver smag.

Paleochoras hyggelige restaurant miljø
En af de mange små forretninger
Fantastisk solnedgang over stranden
Smuk udsigt over byen
Om aftenen flytter restaurant ud på gaden
Den hyggelige havnepromenaden

En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 41 99 57 31 - bedst efter 18:00