Ferielejligheder på Kreta

Strande ved Rethymnon Restauranterne flytter ud i de smalle gader Aftenstemning i de smalle gader Den gamle bydel i Rethymnon

Den gamle bydel er tusind og en nats eventyr, ved den venezianske havn med uspoleret atmosfære i de mange smalle gader og stræder, hvor de handlende har stillet deres varer udenfor i det pulserende liv. Ved havnen fiskes der stadig hvor fiskerne kommer ind med dagens fangst.
Den gamle bydel har alt hvad hjertet kan begære af nips, tøj, sko, smukker, hyggelige beværtninger og ikke mindst fodbold trøjer som er det store hit hos de fleste unge.
Den gamle bydels torv
Selve hjertet er et gammelt torv som har en gammel mur med løvehoveder med vand løbende ud af løvernes mund. På torvet kan du vælge mellem flere forskellige cafer og små restaurantioner. Stemningen er helt utrolig og man bare sidde og nyde sceneriet. Langs havnen ligger de små hyggelige restauranter hvor du kan slå dig ned, når sulten melder sig. Det er et godt sted at begynde for her efter, at gå op i den gamle bydel afslappet efter et godt måltid.

Festivaler
Vin festival, der er Kretas største, gennemføres hvert år i 2 halvdel af juli, i byparken. Der betales entre men det indbefatter al den vin, man kan drikke. Husk selv at tage et glas med. Renæssance festival, afholdes også i juli-august i Fortezza med teateropførelser af græske og vestlige dramaer og med koncerter og udstillinger.

Drikkelse nydes udenfor taverna
Shopping i Rethymnon
I odos Arkadiou, parallelgade til strandpromenaden, kan man finde  lædervarer, smykker og kunsthåndværk. Markedsgaden Antistaseos  har det store udvalg af frugt, grønsager, kød og fisk.

Gaden ender ved Megali Porta og på pladsen udenfor er der stort marked hver torsdag formiddag.

Mange ting at købe Kig ind i en af de stemningsfulde restauranter

Havnen i Rethymnon by night
En af de små smalle hyggelige gader
Alt godt fra havet
Det kretenske køkken byder på lækkerier
Sandstranden lige udenfor byen

En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00