Familie ferie på Kreta

Cykel rundrejse på midt Kreta med/uden Guide Kør-selv ferie egnet til børn                                                          8 dage.

Vi har sørget for sol og godt vejr - Vi har valgt den rigtige rute med minimum kørsel - Vi har sørget for oplevelser på vejen - og naturligvis swimmingpool.

Med i prisen - Bil med fri kilometer, alle forsikringer samt alle hotellejligheder som er bestilt på forhånd så I er sikret et værelse og overnatning når I kommer frem. Og ved ankomst står vi klar i lufthavnen, eller ved færgen, med jeres bil. Ved feriens afslutning kan I frit vælge mellem at aflevere bilen i Chania eller Heraklion lufthavn...uden ekstra betaling.


Pris fra kun 2150 kr. pr. person. Billeje og alle overnatninger er inkl i prisen.Dag-til-dag program

Dag 1. Ankomst i Chania.
Ankomst i Chania lufthavn hvor I modtages af vores venlige medarbejdere fra biludlejnings bureauet som står parat med jeres bil til jer - kategori E. I kører herefter en kort tur til det lille hotel Summerlodge 20 min. uden for Chania by, for overnatning. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Summer lodge i Chania.


Vandhund på Summerlodge Dag 2. Chania
Nyd morgenen på Summerlodge og gå evt herefter ned til stranden, Maleme Beach. Stedet er ikke overrendt. Udover stranden er her et par barer og et par restauranter hvor der kan nydes frokost. Når middagsheden begynder at presse sig på er det siesta tid og afslapning ved poolen på summerlodge. Om aftenen kan der køres ind til Chania og den gamle bydel som er meget hyggelig med snævre gader, handelsboder og masser af restauranter. Se mere om Chania klik her.

Omkring spisetid står tjenerne udenfor alle restaurationerne for at "shanghaje" gæster og nogle er særdeles ivrige. Priserne som man betaler her ER turist priser. Ligeledes kan man vente på maden i op til flere timer, hvad man ikke får noget at vide om når man er kommet indenfor. Så vi anbefaler at man går lidt op i den gamle bydel og ikke ned på havne området før man har spist. Men hyggeligt - det er der.
Overnatning på Summer lodge i Chania.Den store strand i Paleochora Dag 3. Paleochora (2 timers køretur)
Efter Chania køres til en af sydkreta's skønneste kystbyer, Paleochora, en gammel havneby, beliggende på Kretas sydligste spids, på en halvø omkring resterne af den venezianske borg Selinou. Se mere om Paleochora - klik her.

På den ene side over mod de hvide bjerge, ligger promenaden med de mange fiskerestauranter og på den anden side mod Konduras er den store dejlige sandstrand, en af Kretas bedste og længste strande hvor ikke mindst den smukke solnedgang ude over vandet understreger denne påstand. Efter solnedgang bliver hovedgaden lukket for trafik og taverner, cafeer og restauranter flytter deres borde ud på gaden, så man kan slå sig ned og nyde aften og nattelivet i en dejlig og hyggelig atmosfære. Bl.a. denne tradition gør, at Paleochora har helt sin egen charme og stemningen som er her om aftenen, findes ikke mage til på Kreta. Overnatning på det børne venlige hotel, Villa Marrise lige ved stranden.Et af de hyggelige områder under palmeblade. Dag 4. Paleochora
Nyd på området ved VillaMarise og deres lækre Jetee strandbar med flere overdækkede områder mellem træerne hvor man kan sidde og holde øje med børnene, nyde livet eller gå lige ud på den store strand. Her hersker en vidunderlig "laid Back" stemning og hele miljøet er utrolig afslappende og klimaet meget behageligt. Det bliver ikke helt så varmt som oppe på nordsiden. Her er skygge under palmeblade fra Afrika som udgør hytternes tage og giver en meget hyggelig og afslappet stemning.

Mogenmaden kan indtages i Jeteebarens skygge eller på en af de mange terrasser på stranden. Der kan købes snacks, pizzaer, toast m.v. samt alle slags drikkevarer.
Overnatning på det børne venlige hotel, Villa Marrise lige ved stranden.
Europas savr på Maldiverne - Elafonissis Dag 5. Paleochora
Brug evt. dagen til at opleve vidunderlige Elafonissis, Europas svar på Maldiverne.
som ligger lidt over 1 times kørsel mod vest fra Paleochora.
Vandet er krystal klart og strandene utrolig smukke. Gå gennem det lave vand over til den lille ø forenden af stranden og oplev endnu flere smukke strande. Eller gå langs stranden og se de små bugter. Elafonnis er faktisk en national park hvor visse dele af området er beskyttet pga. sjældne planter som kun gror her. Der kan købes vand, øl og sandwich på stedet.
Vi anbefaler at køre i god tid om morgenen, ca. 07:00 med ankomst ca. kl. 08:15 hvor med I har hele området for jer selv indtil omkring kl. 10:30 hvor der begynder at komme turist busser fra Chania og andre områder. Overnatning på det børne venlige hotel, Villa Marrise lige ved stranden.Stranden om aftenen i Paleochora Dag 6. Paleochora
Fra Paleochora udbydes også et utal af ture og kløft vandringer. Har farmand eller mor lyst er Irini, Anidri, Imbros samt Samaria kløfterne flotte kløfter at vandre. Eller tag en sejltur til en af de små nærliggende byer. Savnes lejetøj, strandskovl og spand, har Paleochora rigt udbud oppe i byens små hyggelige butikker. Hertil kan senere nydes en smuk solnedgang oppe fra den Venezianske borg på toppen af Paleochora. Om aftenen bør man ikke snyde sig selv for et besøg på en af byens mange restauranter og opleve stemningen hvor byen gader bliver lukket af for at stille borde og stole ud for at indtage aftensmaden, sætte sig ned ved en af isbarene eller få en godnat drink.

Overnatning på det børne venlige hotel, Villa Marrise lige ved stranden.Swimmingpoolen på Villa Marise Dag 7. Paleochora
Tag en afslapper dag. Nyd Paleochora, VillaMarise og ferien.Hele dagen endnu en gang til dejlig fri disposition.Overnatning på det børne venlige hotel, Villa Marrise lige ved stranden.Paleochora stranden i eftermiddags lys DAG 8. (Kørsel tilbage til Chania - 3 timer)
Idag skal morgenmaden nydes og de sidste indtryk fra Paleochora suges til sig. Et godt sted at spise morgenmaden er på den lille restaurant som ligger på strandsiden på toppen foran den store venezianske borg. Her har man en vidunderlig udsigt over hele stranden og bjergene.

Dagen er til fri disposition inden der skal køres tilbage til Chania, for måske for et sidste farvel med den gamle bydel. Bilen skal afleveres tæt i lufthavnen hvor efter det er tid til Check-in

Slut på en super oplevelse.
PRIS PR. PERSON i danske kroner - baseret på familie på 4 personer

Periode                  Pris pr. person for 1 uge
April, Maj og Oktober 2150 kr
Juni, Juli, August og september 2350 kr
Pris information:
- Alle priser er i danske kroner og baseret på en familie på 4 personer.
- Der skal betales en udbetaling i Danmark inden afrejse til Kreta. Restbeløbet skal betales på stedet direkte til turoperatøren
- Betalingsmetode på stederne skal ske kontant i euro. I alle byerne kan man hæve på kreditkort i bankautomater.
- På alle reservationer pålægges et bidrag til rejsegarantifonden og ansvarsforsikring på 23 kr. pr. person.

Prisen inkluderer:
Alle ophold og overnatninger, bil med fri kilometer og alle forsikringer med fuld kasko, rejsegarantidækning samt
bidrag til rejsegarantifonden.

Ikke inkluderet:
Fly til/fra Kreta, mad, drikkevarer og personlige udgifter, entreer på museer og andre steder af interesse, klostre, grotter, osv., der ikke er nævnt ovenfor.

Forsikring:
Der er påkrævet rejseforsikring.

Transport:
Lejet bil - kategori E - med aircondition, fri kilometer, alle forsikringer, fuld kasko som leveres ved ankomst i lufthavnen. Bilen skal ligeldes levers tilbage i enten Chania eller Heraklion lufthavn inden afrejse.


En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00