Kør-selv-ferie på Kreta og rundrejser i det græske øhav

Bil leje og hotel lejlighed med i prisen
På vores kør-selv ferier er der bil med fri kilometer og alle forsikringer med i prisen samt alle hotel lejligheder som er bestilt på forhånd så du er sikret et værelse og overnatning når du kommer frem. Ved din ankomst står vi klar i lufthavnen eller ved færgen med din bil. Ved feriens afslutning kan du frit vælge mellem at aflevere bilen i Chania eller Heraklion lufthavn uden ekstra betaling.Fiskebåd i Sissi's hyggelige havn Østkreta - Kreta kultur, gamle Plateauer og de spedalskes ø.            8 dage.

Heraklion, Sissi, Lassithi og Makrigialos
Denne kør-selv ferie er en skøn kombination af Kreta's kultur, små hygelige havne, store plateauer, gammel historie med de spedalskes ø, Spinalonga med afslutning i Makrigialos hvor du bor lige ned til blå middelhav.

Sissi. I bor hos vores yndlings værter - Giorgo og Heike. Her opleves ægte kretisk gæstfrihed hvor Giorgo hver morgen kommer med morgemad, frugt og grønsager.
Lassithi.Et gammelt Kreta med det store Lassithi plateau små vindmøller og landbrug hvor der overnattes på VilaEti's berømt for deres kulinariske madkunst. Læs mere....


Pris fra kun 2550 kr. pr. person i delt dbb.værelse. Billeje er inkl i prisen.En af Chanias hyggelige gader Vestkreta - Bjergbyer og skønne strande                                            8 dage.

Chania, Milia og Paleochora
Kør-selv ferie som viser nogle af Kreta's vidunderlige kontraster med Chanias gamle venezianske bydel, den skjulte bjergby Milia og sydkystens aller smukkeste strande.

Chania. I chania overnattes på vores bedste sted midt i den gamle bydel kun et stenkast fra den venezianske havn med en fantastisk stemning om aftenen.
Milia. Efter Chania køres til Bjergbyen Milia med økologisk eget køkken, kildevand fra bjergene, en verden helt for sig selv, en fuldstændig modsætning til Chanias travle turisme.
Paleochora. Der afsluttes på sydkreta i Paleochora på det lille hyggelige hotel Lissos, hvor de omkring liggende strande hører til øens allersmukkeste.

Pris fra kun 2700 kr. pr. person i delt dbb.værelse. Billeje er inkl i prisen.Udsigt fra Santorini Naxos, Amorgos og Santorini - store vider og Azur blåt vand         10 dage.

Vandring, sejlads, badning på øde strande og Santorinis solnedgange
På denne rundrejse vil du opleve nogle af de smukkeste græske øer som findes, alle med hver deres unikke egenskaber! Vi vandre i det gamle Athen, når det højeste punkt i Kykladerne - Mountain ZAS på Naxos Island, besøger Apollos og Artemis fødested på øen Delos - en af de vigtigste arkæologiske lokaliteter i Grækenland og sejler mellem øerne i det græske øhav.
På Amorgos Island vandre vi på små hyrdestier og besøger på det imponerende kloster Panagia Chozoviotissa. "Le Grand Finale" er den spektakulære ø Santorini, hvor vi besøger Fira med sin egen aktive vulkan, Imerovigli og nyder den berømte solnedgang fra landsbyen Ia.

Pris 7.200 kr. pr. person i dbb.kahyt

En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00