Ferielejligheder på Kreta

Den lille by Sissi

Strande ved Sissi Sissi er noget helt for sig selv. Den er forholdsvis uopdaget og giver en følelsen af, at man kun deler dette sted med få andre indvigede.

En af de små gader i Sissi Børn som fisker i havnen Sissi er en charmerende by, bygget op omkring en idyllisk bugt med fiskebåde, cafeer og spisesteder.

Der er et hyggeligt restaurations liv i Sissi. Både nede ved kajen hvor fiskerbådene ligger, og oppe på den klippe som danner rammen om bugten. Her kan man sidde og kikke ud over bådene og de restaurationer som ligger nede ved vandet. Livet tages roligt i Sissi og heldigvis er den endu ikke ramt af den helt store turisme.

Der snakkes, spilles spil, drikkes raki, fiskes i havnen og om eftermiddagen er der en helt speciel stemning med solnedgangen i bugten som bruges flittigt. Her kommer en del grækere ned, for at fiske eller bade med deres børn i bugten, når de har fri fra job.

Bugten og bruges både til de små fiskebåde samt til at bade fra den lille strand da den ligger perekt i læ og har det reneste klare vand hvilket gør den velegnet til snorkling.

Sissi by night En af Sissi's mange restauranter med udsigt over bugten og havnen

Se flere billeder fra Sissi

Sissi torv
Sissi by night
Sissi Cocktail og isbar
Stemningen om aften i bugtenIndkøb
Der er mange og gode indkøbsmuligheder. Afstanden fra fra Giorgo og Heike ned til byen er ca. 800 meter, men allerede efter 400-500 meter ligger det første lille supermarked. Og ham og konen har alt hvad man skal bruge. Fra Manos skal man over gaden så er der supermarked. Husk siestaen midt på dagen, 13-16 (græsk tid - dvs. den også kan blive 17) hvor mange grækere holder lukket.

Swimmingpools i Sissi
I Sissi ligger flere swimming pools. Grækerne ser meget gerne at man benytter disse pools og mange steder er der ligefrem "Velkommen i vores pool" skilte. Det er både gratis og kotume for stedet, at benytte disse pools. Grækerne har selvfølgelig set forretningen i, at få lidt ekstra besøgende og heraf salg i pool baren. Alligevel er det ikke dyrt og stederne er på ingen måde overrendt. I Sissi bruger vi selv mest swimmingpoolen hos Manos og Mari Gianna Apartments, som har en hyggelig atmosfære god pool og pool bar med snacks, pizza og drikkevarer. Men der er mange muligheder.

Hos Marigianna kan man sidde og spise i poolen Både i havnen Der spilles og slappes af
En del af Trekkingbureauet - rejsegarantifond nr. 1112. Kim og Helles ferielejligheder.
E-mail til: kimoghelle@kretalejligheder.dk Tlf: 32 32 34 31 / 60 16 75 90 - bedst efter 18:00