Ferielejligheder på Kreta

Paleochoras strande

På sydkysten ligger Paleochora vidunderligt perfekt på en tange med strande på hver side. I selve Paleochora er der 2 strande hvor den bedste strand er en lang og vidunderlig sandstrand. Den benyttes flittigt og er blandt Kreta længste strande. Lige uden for Paleochora findes endnu flere og ligeledes meget lækre strande, med krystal klart vand. Nederst t.v. i billedet - den lange sandstrand i Paleochora


Den lange sandstrand i Paleochora.
Den lange sandstrand i Paleochora
Aftenstemning på stranden Solnedgang på stranden


Anidri beach
I udkanten af Paleochoa ligger Anidri beach. En dejlig fredelig mindre strand som ligger helt for sig selv. Ydermere er der en lille catina hvor god mad og drikke kan købes.

Anidri Beach Anidri Beach Anidri Beach Den hyggelige cantina God skygge og udsigt fra den hyggelige cantina Angela of hendes mand som ejer cantinaen
Elafonissi (Vest for Paleochora - lidt over 1 times kørsel)
En af de smukkeste strande på Kreta og Europa`s svar på Maldiverne. Dette paradis med det glitrende tyrkisblåt hav og hvidt sand med et rosa skær fra alle de knuste muslingeskaller lokker med det krystalklare vand. Et oplagt sted for total afslapning og rige muligheder for at snorkle - bestemt et besøg værd. Se mere på Elafonissi.

Betaling for liggestole
På de flest strande må man betale for en liggestol. Dette er ikke fordi grækerne vil prøve at snyde turisterne for penge. Det er faktisk et job at "have en strand". Man skal søge kommunen om et stykke strand og skal betale for dette og er derved ansvarlig for at holde stranden ren og ordentlig. Disse "strandejere" bliver regelmæssigt kontrolleret, at alt er i orden.

Kim og Helles ferielejligheder. E-mail til: Kim og Helle
Tlf: 48 17 73 49 - bedst efter 18:00